Λεφτά στον Άρη σε 10 μέρες

09:23 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το επόμενο δεκαήμερο θα μπουν τα χρήματα στον Άρη, βάσει της συμφωνίας με τον επενδυτικό όμιλο από την Ελβετία, όπως επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Κόντης ο οποίος αποκάλυψε πως στο νέο Δ.Σ. θα έχει ρόλο αντιπροέδρου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει εμπλοκή με την εκταμίευση της πρώτης δόσης και πότε θα μπουν τα χρήματα, ο Κόντης απάντησε: "Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο τα περιμένουμε. Στην Ελλάδα με τόσα προβλήματα ό,τι γίνεται πρέπει να

είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορούμε να περάσουμε χρήματα στον... αέρα".
Για το πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη δήλωσε: "Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα".
Όσο για το πόσο δύσκολο ήταν να βρει όμιλο στο εξωτερικό που να ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη, ο Κόντης επεσήμανε: "Είναι πολύ δύσκολο να σου δώσει κάποιος χρήματα με τις παρούσες συνθήκες. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη εμπιστοσύνη, να έχεις γνωριμίες και πάνω από όλα να υπάρχει πλάνο".
Για τον ρόλο του στο νέο Δ.Σ., ο Κόντης τόνισε: "Με τα νέα δεδομένα είναι επιτακτική η ανάγκη της συμμετοχής μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, αλλά και η ενασχόληση μου με τα οικονομικά θέματα. Για να μπορώ να παρακολουθώ και να κατοχυρώσω κάποια πράγματα. Πιθανότατα θα είμαι αντιπρόεδρος".
Σε ερώτηση για το ποιος έδωσε τις εγγυήσεις στον επενδυτικό όμιλο, ο Κόντης απάντησε: "Δεν υπάρχει καμία εγγύηση που να έχει σχέση με την ΠΑΕ Άρης ή κάποιο περιουσιακό της στοιχείο. Αυτό είναι δικό μας θέμα και σίγουρα οι άνθρωποι αποβλέπουν και σε μια πιο ενεργή συμμετοχή στο μέλλον".
Τέλος αναφερόμενος στην αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη δήλωσε: "Είναι δικαίωμα τους να κάνουν αποχή. Η γνώμη μου όμως είναι πως κάνεις αποχή αν πιστεύεις πως έχουν χρήματα και δεν σου τα δίνουν. Χθες οι παίκτες έδειξαν κατανόηση. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δουν πόσα χρήματα συγκεντρωτικά πρέπει να μαζέψουμε για να τους πληρώσουμε και να κάνουν διακανονισμούς και ότι το ποσό που θα μπει από την πρώτη δόση πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτό το ποσό".

Keywords
Τυχαία Θέματα