Λεονάρντο: Άγνοια για Ρούνεϊ

17:59 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την προαναγγελία της μετακίνησης του Γουέιν Ρούνεϊ στην Παρί, από τον πρώην σύμβουλο της γαλλικής ομάδας, Μισέλ Μουλά, δημοσίευμα θέλει τον Άγγλο στράικερ να είναι κοντά στην ανανέωση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Συγκεκριμένα, η «Independent» γράφει πως οι ιδιοκτήτες της Παρί παρακολουθούν στενά της εξελίξεις στις τάξεις της Γιουνάιτεντ, και πιο ειδικά το «πάγωμα» των σχέσεων ανάμεσα στον Ρούνεϊ και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απ' όταν ο Σκωτσέζος τεχνικός άρχισε να αφήνει τον Άγγλο εκτός αρχικής ενδεκάδας, και ετοιμάζουν μια αρκετά καλή οικονομική

πρόταση για τον τελευταίο.
Παρ' όλα αυτά, το σήριαλ φαίνεται πως έχει και συνέχεια, με τους Βρετανούς να λένε πως ο Μουλά ήθελε απλώς να διαφημίσει την εταιρεία του και πως όσα είπε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ούτε πως προέρχονται από «επίσημη χείλη» μέσα από τη διοίκηση των Παριζιάνων. Όμως, δεν σταματούν εκεί και αναφέρουν πως ο Ρούνεϊ όχι μόνο θα αρνηθεί την Παρί, αλλά και πως θα ανανεώσει με τους «κόκκινους διαβόλους», τη στιγμή που ο σύλλογος του Μάντσεστερ φαίνεται να κάνει πίσω στην υπόθεση του Ραδαμέλ Φαλκάο, για τον οποίο έχει γραφτεί πολλάκις πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Σερ Άλεξ και είναι μόνο λίγα... βήματα μακριά από το να φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.
Τέλος, από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ανέφερε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα για παίκτες όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Έντινσον Καβάνι» σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Παρισιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα