Λεβ μέχρι το 2016 στην Εθνική Γερμανίας

14:55 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του Γιόακιμ Λεβ ο οποίος θα παραμείνει ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας μέχρι το 2016.
Επιπλέον, γενικός μάνατζερ Όλιβερ Μπίρχοφ και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αντρέας Κέπκε, υπέγραψαν νέα διετή συμβόλαια.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Γιόακιμ Λεβ τόνισε: "Μου αρέσει πολύ να δουλεύω με την ομάδα και τους προπονητές και νιώθω πως έχω ισχυρό κίνητρο

για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής και έχουμε μπροστά μας μεγάλους στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε μαζί. Η DFB παρέχει σε μας και την εθνική ομάδα ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψουμε. Είμαστε ευγνώμονες γι αυτό όπως και για την εμπιστοσύνη του προέδρου (σ.σ Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ) προς το πρόσωπο μας".
Ο Χανς Ντίτερ Φλικ θα παραμείνει βοηθός του Λεβ μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μετά θα αναλάβει αθλητικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως δήλωσε: " Για τον Γιόγκι Λεβ και για μένα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα. Με τιμά και με χαροποιεί η εμπιστοσύνη της DFB για την θέση του αθλητικού διευθυντή. Την ίδια στιγμή, μου δίνει την ελευθερία να συγκεντρωθώ μέχρι τότε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα