Λίγος ο ΠΑΟ (VIDEO)

22:01 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

Ο Παναθηναικός πλήρωσε την τραγική του εμφάνιση για μια ώρα αγώνα και ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό που είχε και δύο δοκάρια.

Οι "πράσινοι"

δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Γκαμπουλοφ στο 20ό λεπτό ενώ δύο λεπτά μετά ο Πράνιτς πλάσαρε μόλις άουτ. Οκτώ λεπτά μετά η Ντιναμό άγγιξε το γκολ όταν το σουτ του Ντζούντζακ βρήκε το δοκάρι. Η ανωτερότητα της Ντιναμό τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ στο 40' όταν ο Κοκόριν πήρε την μπαλιά και με πλασέ νίκησε τον Κοτσόλη.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 2-0 για τη Ντιναμό χάρη στο σουτ του Ιόνοφ. Τέσσερα λεπτά μετά οι Ρώσοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι αυτή τη φορά με τον Νομπόα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει στο 63' με κεφαλιά του Ντίνα. Μετά το γκολ οι "πράσινοι" ανέβηκαν. Στο 74' απείλησαν με τον Δώνη αλλά δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο και έτσι δεν απέφυγαν την ήττα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Κλωναρίδης (58'Δώνης), Λαγός (75'Πέτριτς), Ζέκα, Ντίνας, Πράνιτς (81'Κουτρουμπής), Καρέλης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ (68'Γκράνατ), Σαμπά, Ντάγκλας, Μανόλεφ, Ντζούντζακ, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Νομπόα, Κοκόριν (88'Κούκοτσα), Κουράνι (93'Προυντνίκοφ).

PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΕΣΤΟΡΙΛ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Φίλιπς Στάντιον

Μετά από ένα χορταστικό ματς η Αϊντχόφεν επικράτησε με 1-0 της Εστορίλ Η PSV "βομβάρδισε" από τα πρώτα λεπτά τους Πορτογάλους και στο 25' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάχερ από τον Μάνο. Ο Ντε Γιονγκ το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Ροντέο το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις αλλά το σκορ να μην αλλάζει.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Ρεκίκ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρενέτ, Έντριξ, Μάχερ (74'Ριτζμάιερ), Βίναλντουμ, Ντε Γιόνγκ, Ναρσίνγκ, Λοκάντια (65'Ζοζεφζούν).

ΕΣΤΟΡΙΛ: Κίεσζεκ, Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Μάνο, Ράφαελ, Γκονσάλβες, Αμάδο, Τοζέ (73'Μπαμπάνκο), Λόπες (73'Αρτούρο), Σέμπα (88'Βαζ), Κούτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα