Λίνεν: Το θέατρο του παραλόγου στην ΑΕΚ!

22:01 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Από τη στιγμή που ο Έβαλντ Λίνεν έμαθε πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να τον απολύσει, πήρε... σβάρνα τα Μέσα της πατρίδας του, θέλοντας να εκφράσει την πικρία του και παράλληλα την απορία του για το γεγονός πως απολύθηκε από την «Ένωση» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σήμερα ο Γερμανός τεχνικός μίλησε εκ νέου σε Μέσο της χώρας του, λέγοντας πως τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες θυμίζουν το θέατρο

του παραλόγου, ενώ αναφέρθηκε ξανά στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπόνηση.
«Αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ είναι το θέατρο του παραλόγου. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας. Πήρα την ομάδα από τους 2 βαθμούς και την πήγα στους 30, χωρίς χρήματα, χωρίς παίκτες, χωρίς τίποτα. Είχα ποδοσφαιριστές που έφευγαν από την προπόνηση και δεν ήξεραν πως θα μπορέσουν να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Η απόλυσή μου είναι εντελώς παράλογη, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπιζα και το πώς τα διαχειρίστηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Οι περισσότεροι από όσους αποφάσισαν να με απολύσουν δεν τους ξέρω καν. Ήρθαν, με απέλυσαν και μετά πήραν τα αυτοκίνητά τους και έφυγαν».
Πάντως εκτός από τις δηλώσεις του Λίνεν, στο kicker υπάρχει εκτενής αναφορά και στον Τραϊανό Δέλλα, που τον διαδέχτηκε, με τον «Τράι» να χαρακτηρίζεται ως ο «Ήρωας του Euro» και ο «Κολοσσός της Ρόδου», που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάλει την ΑΕΚ από τη θέση που βρίσκεται και να σωθεί η χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα