Λίνεν: Βιάζεστε για τον Ανάκογλου

08:30 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μία λογική εξήγηση για το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα... δευτερόλεπτο χρόνο συμμετοχής στον Δημήτρη Ανάκογλου προσπάθησε να δώσει μέσα από συνεντεύξεις στον Τύπο ο Έβαλντ Λίνεν. Μιλώντας στη LIVE SPORT ο προπονητής είπε επί του θέματος:
«Πρέπει να σας πω ότι παρακολουθώ πολύ τον Δημήτρη. Έχει δυνατότητες να αποτελέσει ένα πολύτιμο «εργαλείο» στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ωστόσο ακόμα χρειάζεται χρόνο. Είναι νέος στην ομάδα και θα πρέπει να μάθει να έχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Αυτό το διάστημα που βρίσκεται μαζί μας προσπαθούμε να του μάθουμε να λειτουργεί με βάση το σύστημα που παίζουμε. Ο ρόλος και οι θέσεις που αγωνίζεται απαιτούν πολλά περισσότερα πράγματα από το να έχεις εξαιρετική επαφή με τη μπάλα. Να είστε σίγουροι ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του, όταν έρθει η ώρα. Εξάλλου για αυτό το λόγο τον παίρνω μαζί μου στις αποστολές. Για να εγκλιματιστεί καλύτερα. Στην Ελλάδα έχετε ένα κακό. Βιάζεστε πολύ».

Για το ίδιο θέμα τόνισε στην "Ώρα των Σπορ:
«Δεν μπορεί να καταλάβει, να μπει στο πνεύμα του εσωτερικού μέσου, να αφομοιώσει τις κινήσεις που θέλω να έχουν οι παίκτες μου στη μεσαία γραμμή. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Στην ίδια εφημερίδα ο Λίνεν άσκησε δημόσια κριτική προς τους Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Γιώργο Κατίδη. Για τον πρώτο λέει: «Είναι ένα παιδί 19 ετών. Στη φάση του πρώτου γκολ του Πλατανιά ήταν πολύ κοντά, όμως δεν πήγε ποτέ πάνω στον παίκτη με αποφασιστικότητα». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κατίδη, λέγοντας:

«Είδες στη φάση με τον Κατίδη; Έγινε μία εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές, η μπάλα στρώθηκε στον Κατίδη κι εκείνος σούταρε σαν 16 χρονών μωρό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα