«Λιοντάρια» στο «Etihad»!

00:11 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 3-2 (0-1 το πρώτο ματς)

ΓΗΠΕΔΟ: Ετιχάντ Στάντιουμ

Μετά απο ένα απίστευτο παιχνίδι που έγινε στο «Ετιχάντ Στάντιουμ» η Σπόρτινγκ Λισαβόντας βρίσκεται στους «8» του Europa League και η Σίτι πάει σπίτι της! Τα «Λιοντάρια» αν και έχασαν με 3-2 στην Αγγλία, πέρασαν στην επόμενη φάση αφού στο πρώτο

ματς είχαν επικρατήσει στην Πορτογαλία με 1-0. Πήγαν για το ...θαύμα οι Άγγλοι στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν 3 γκολ, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν..

Ένα... ονειρικό πρώτο ημίχρονο είχε η Σπόρτινγκ. Οι Πορτογάλοι δίχως να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και να βάλουν πολλά προβλήματα στους Άγγλους, που παρουσίασαν τραγική εικόνα στο πρώτο 45λεπτο. Στο 33' ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, Ματί Φερνάντες με απίθανη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Χαρτ και έγραψε το 0-1. Το δεύτερο γκολ για τα «Λιοντάρια» ήρθε στο 40' όταν ο Ισμαίλοφ γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Φαν Βόσφινκελ με πλασέ απο κοντά εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν , με την Σίτι να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα και να πιέζει απο την αρχή για να κάνει το ...θαύμα. Στο 60' κατάφερε να μειώσει όταν ο Τουρέ πέρασε στον Αγκουερο και ο «Κουν» με πλασέ έκανε το 2-1. Οι «Πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν τους Πορτογάλους , οι οποίοι έκλειναν τους χώρους με μαζική άμυνα. Οι Άγγλοι πάντως κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ... Ο Αγκουέρο στο 75' κέρδισε πέναλτι απο τον Νέτο και ο Μάριο Μπαλοτέλι απο τα 11 βήματα νίκησε τον Πατρίσιο. Το τρίτο γκολ που έψαχνε η Σίτι ήρθε 8 λεπτά μετά, όταν ο Κολάροφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αγκουέρο με πλασέ απο κοντά έγραψε το 3-2.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Σάβιτς, Κ.Τουρέ, Τζόνσον (45' Ντε Γιονγκ), Γ.Τουρέ, Πισάρο (55' Τζέκο), Σίλβα (66' Νασρί), Αγκουέρο, Μπαλοτέλι.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Καρίσο, Πόλγκα, Ινσούα, Ξαντάο, Σχάαρς, Ιζμαΐλοφ, Καπέλ (64' Νέτο), Φερνάντες (64' Χεφρέν), Περεϊρίνια, Φαν Βολφσβίνκελ (68' Καρνίγιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα