Λίπι σε Μίλαν: Πάρτε τον Ντρογκμπά

16:44 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με τους Πάτο και Ρομπίνιο να αποτελούν σύντομα παρελθόν από την Μίλαν, ο Μαρσέλο Λίπι πρότεινε στην ομάδα του Μιλάνου να αποκτήσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά ώστε να φτιάξει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή μαζί με τον Στεφάν Ελ Σααραουί.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Αν ο Ρομπίνιο και ο Πάτο αφήσουν πράγματι την Μίλαν, τότε πιστεύω πως ο Ντρογκμπά ταιριάζει περισσότερο στην Μίλαν παρά στην Γιουβέντους. Τον αντιμετώπισα πρόσφατα ως προπονητής

της Γκουανγκζού και παραμένει θηρίο. Κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντρογκμπά θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα της Μίλαν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τεχνική άποψη, θα συνεργαζόταν άψογα με τον Ελ Σααραουί".
Ωστόσο ο Λίπι δεν εμφανίστηκε βέβαιος για το κατά πόσο ο ίδιος ο Ντρογκμπά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη: "Ο Ντρογκμπά δεν επέλεξε να πάει στην Κίνα ακολουθώντας την καρδιά του ή παίρνοντας μια ποδοσφαιρική απόφαση. Το έκανε αποκλειστικά για τα χρήματα γιατί κερδίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα. Νομίζετε ότι θα δεχτεί να κατεβάσει στο μισό τις αποδοχές του για να έρθει να παίξει στην Ιταλία; Έχω τις αμφιβολίες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα