Λόρενς: Αυτό που μετράει είναι η πρόκριση

14:55 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι και αυτό που μετράει όπως υπογράμμισε ο Λίαμ Λόρενς.

Σε δηλώσεις του ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Δεν κάναμε κανένα φανταστικό παιχνίδι, αυτό

είναι το μόνο σίγουρο. Όμως ξέραμε τι θέλαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και πώς έπρεπε να αγωνιστούμε για να το πετύχουμε. Σίγουρα δεν ήταν κάτι όμορφο αυτό που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες και αναφέρομαι κυρίως στο κομμάτι του θεάματος, θα επαναλάβω πως δεν κάναμε καμία σούπερ εμφάνιση, αλλά αυτό που μετράει είναι η ουσία και η πρόκριση τους τέσσερις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας και από εκεί μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση".
Σε ερώτηση αν τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν την απόδοση του ΠΑΟΚ, ο Λόρενς απάντησε: "Είναι ένα σερί αγώνων στο οποίο έπρεπε να ανταποκριθούμε. Η ομάδα, σιγά - σιγά βρίσκει ρυθμό. Βλέπω ότι η ομάδα είναι πιο σταθερή και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που κάνουμε".
Τέλος ο Λόρενς δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιον αντίπαλο, Αστέρα Τρίπολης ή Πλατανιά, προτιμά για τα ημιτελικά λέγοντας το εξής: "Δεν ξέρω. θα δούμε, δεν έχω κάποια προτίμηση. Εμείς να είμαστε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα