Λουίς Σουάρες: Ναι, βουτάω

10:48 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Premier League ο Λουίς Σουάρες έχει την φήμη εκείνου που συνηθίζει να "βουτάει" για να κερδίσει το σφύριγμα του διαιτητή και ο ίδιος παραδέχτηκε πως στο παιχνίδι με την Στόουκ Σίτι... βούτηξε για να κερδίσει φάουλ με το σκορ να είναι ισόπαλο εκείνη την στιγμή.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Λίβερπουλ τόνισε: "Δεν ακούω τις ανοησίες των άλλων. Με κατηγορούν ότι δεν παίζω καθαρά και ότι πέφτω στην περιοχή για να κερδίσω κάτι. Λένε συγκεκριμένα για το ματς με την Στόουκ

και ξέρετε κάτι; Έχουν δίκιο. Ναι, εφηύρα ένα φάουλ γιατί ήμασταν στην ισοπαλία και ήθελα να κερδίσουμε. Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου στο γρασίδι... τι έκανα πάλι;... Το όνομα Σουάρες βέβαια πουλάει αρκετά".
Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Μάνσφιλντ ο Λουίς Σουάρες κατηγορήθηκε πως σκόραρε χρησιμοποιώντας το χέρι του με τον ίδιο να υποστηρίζει το εξής: "Την άλλη φορά άγγιξα άθελα μου την μπάλα με το χέρι και δέχτηκα σκληρή κριτική επειδή φίλησα το χέρι μου. Τα ΜΜΕ κατασκευάζουν ιστορίες για εμένα γιατί θέλουν να πουλήσουν φύλλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα