Λούκας: Με ήθελε πολύ ο ΠΑΟΚ

20:04 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι από την ερχόμενη σεζόν ο Λούκας Πέρεθ ο οποίος υπογράμμισε πως επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης γιατί, όπως είπε, τον ήθελε πολύ ενώ συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σε δηλώσεις του σε ουκρανικά Μέσα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Καρπάτι και τον σύλλογο για τα όμορφα χρόνια που πέρασα. Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις.

Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι πως δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League γιατί χάσαμε στα πέναλτι από την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Όμως συνολικά, κρίνω ως επιτυχημένο το πέρασμα μου από την Καρπάτι. Γιατί επέλεξα τον ΠΑΟΚ; Οι Έλληνες με ήθελαν πολύ στην ομάδα τους και συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Επιπλέον, η Καρπάτι είχε κέρδος από την πώληση μου. Δεν θέλω να αναφερθώ στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του δανεισμού μου. Το λεφτά δεν είναι το παν, το βασικό για μένα είναι να έχω χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες να δείξω τι αξίζω. Κατά την διάρκεια του αποχαιρετισμού μου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Καρπάτι, Ιγκόρ Ντεντίσιν, με ευχαρίστησε για την δουλειά μου και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου, τον ευχαρίστησα και ευχήθηκα τα καλύτερα στην Καρπάτι. Συγκρούσεις υπάρχουν σε κάθε οικογένεια. Αλλιώς είναι αφύσικο. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα