Λουτσέσκου: Πρόβλημα η φυσική κατάσταση

13:53 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ δίχως οι παίκτες να έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, λόγω διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να αναγνωρίζει το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ενόψει του πρώτου αγώνα στην "Ντονμπας Αρίνα" για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Είμαστε υποχρεωμένοι να συνηθίσουμε να παίζουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια τον Φεβρουάριο, κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική

κατάσταση από εμάς, αφού κατά την διάρκεια του χειμώνα εκείνοι συνεχίζουν τα πρωταθλήματα τους ενώ εμείς όχι. Αυτό που κάναμε ήταν να προγραμματίσουμε την προετοιμασία μας έτσι, ώστε να βρεθούμε σε ικανοποιητική κατάσταση στα παιχνίδια αυτά. Δώσαμε φιλικά παιχνίδια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ισπανία, προσπαθώντας να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με την Ντόρτμουντ, αλλά αυτό είναι αδύνατον να γίνει. Στο μεταξύ μας παιχνίδι θα δούμε πόσο κοντά καταφέραμε να φτάσουμε".
Για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο Λουτσέσκου δήλωσε: "Κατάφεραν να κατακτήσουν τα δυο τελευταία πρωταθλήματα της χώρας τους, ενώ στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν άνετα από έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο. Αυτό δείχνει πως έχουν δυο αξιολογότατους ποδοσφαιριστές για κάθε θέση, πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, δουλεμένη σωστά, με έναν ικανό και έξυπνο προπονητή. Η Ντόρτμουντ είναι μια σπουδαία ομάδα, δεν χρειάζεται να το πω αυτό. Οι αγώνες μαζί της αναμένονται δύσκολοι και ενδιαφέροντες".

Keywords
Τυχαία Θέματα