Λυμπερόπουλος: Δεν είμαι υπάλληλος κανενός

15:40 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν παίρνει πίσω τίποτα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος από όσα είπε για τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, που τον οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Έξω από τα γραφεία της ΝΔ έχουν συγκεντρωθεί ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματά τους, διαμαρτυρόμενοι για την διαγραφή του προέδρου τους. Ζητούν, μάλιστα, να συναντηθούν με τον διευθυντή του γραφείου του κ.Σαμαρά,

Κ.Μπούρα.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε ότι δεν είναι υπάλληλος κανενός κόμματος και δήλωσε άγνοια για το πώς αποφασίστηκε η διαγραφή του. «Δεν ξέρω τι ακριβώς αποφάσισαν, πώς το αποφάσισαν και χωρίς καν να ενημερώσουν».

Άφησε, επίσης, αιχμές για συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά και προειδοποίησε ότι εφόσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική τότε θα αντιμετωπίσει την παραίτηση χιλιάδων κομματικών στελεχών.

Ο κ. Λυμπερόπουλος είχε αναφέρει για τον διοικητή του ΙΚΑ:

«Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. Του είπα ότι εγώ δεν πίνω ούζα στις πλατείες και στις παραλίες. Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.

Αποστάσεις από τη διαγραφή Λυμπερόπουλου κράτησαν, μιλώντας στον σταθμό ο Γιάννης Μανώλης και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα