Λύγισαν οι Αρμένιοι στην Ιρλανδία

22:45 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012
2ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΩΣΙΑ- ΑΝΔΟΡΑ: 6-0
Γήπεδο: Λουζνίκι
Πάρτι πρόκρισης έκανε η Ρωσία επί της; Ανδόρας την οποία και διέσυρε με 6-0. οι Ρώσοι έτσι τσέκαραν και τυπικά το εισιτήριο της πρόκριση για το Euro 2012.
Με γκολ

από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ρωσία, η οποία έδειξε πως δε είχε χρόνο για παιχνιδάκια. Ο Αρσάβιν έκανε το κόρνερ και ο Ντζαγκόεφ νίκησε με όμορφη προσπάθεια τον Γκόμες. Οι Ρώσοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο 17' με τον Παβλιουτσένκο, ενώ «καθάρισαν» το ματς στο 26ο λεπτό με τον Ιγκνιάσεβιτς να κάνει το 2-0. Το κρεσέντο των Ρώσων συνεχίστηκε και ο Παβλιουτσένκο στο 30ο λεπτό έκανε το 3-0, ενώ ο Ντζαγκόεφ με το δεύτερο γκολ του στον αγώνα διαμόρφωσε το 4-0 στο 44'.
Οι γηπεδούχοι δεν λυπήθηκαν την Ανδόρα και έφτασαν στο 5-0 στο 59ο λεπτό με τον Γκλουσάκοφ, ενώ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 78' από τον Μπιλιαλέντινοφ.
ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ, Σίσκιν, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνιάσεβιτς, Α.Μπερεζούτσκι, Σεμσόφ (72' Μπιλιαλέντινοφ), Ντενίσοφ, Παβλιουτσένκο (73' Πογκρέμπνιακ), Αρσάβιν, Ντζαγκόεφ, Γκλουσάκοφ (80' Σαμέντοφ)
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Μπερνάους, Γκαρσία, Λίμα, Πουζόλ (85' Σάντσεζ), Βιέιρα, Μορένο, Πέπε (79' Λορένζο), Γκόμεζ (70' Σίλβα), Βάλες, Γκουτιέρες.


ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΑΡΜΕΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Ντάμπλιν Αρίνα
Στα μπαράζ θα παίξει η Ιρλανδία, η οποία πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της επί της Αρμενίας και την άφησε εκτός.
Οι Ιρλανδοί μπήκαν πιο δυνατά, όντας και μπροστά στο κοινό τους, ενώ η Αρμανία ατύχησε να μείνει με 10 παίκτες από το 26ο λεπτό. Την κόκκινη είδε ο Μπερεζόφσκι και άφησε την ομάδα του με 10 για παραπάνω από μία ώρα. Μες παίκτη παραπάνω οι Ιρλανδοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43ο λεπτό με το αυτογκόλ του Αλεκσανιάν, ενώ στο 59' ο Νταν έκανε το 2-0 και στην ουσία καθάρισε την κατάληψη της 2ης θέσης. Οι Αρμένιοι παρόλα αυτά κατάφεραν να μειώσουν στο 62' με τον Μκιταριάν, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι άλλο. Οι Ιρλανδοί έμειναν με 10 παίκτες και αυτοί στο 81', καθώς ο Ντόιλ είδε 2η κίτρινη κάρτα.
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Λέντζερ, Κέλι, Ο'Σεί, Νταν, Γουίλαν (76' Φάχεϊ), ΜακΓκίντι (67' Χουντ), Άντριους, Ντόιλ, Κοξ (80' Γουόλτερς), Νταφ.
ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Χοφσεπιάν, Μκρτσιάν, Πιτσέλι (53' Μανουτσαριάν), Μαλακιάν (28' Πετροσιάν), Γκαζαριάν (62' Σαρκίσοφ), Μοφσισιάν, Μκοϊάν, Μκιταριάν, Χαϊραπετιάν.

ΠΓΔΜ- ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Φίλιπ ΙΙ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σλοβακία και ΠΓΔΜ στο πιο αδιάφορο ματς του ομίλου.
Ισορροπημένο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τα καρέ των δύο τερματοφυλάκων. Οι Σλοβάκοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 54ο λεπτό με τον Πιρόσκα. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και ισοφάρισαν με τον Νοβέσκι στο 79ο λεπτό.
ΠΓΔΜ: Μπογκαντίνοφ, Σίκοφ, Νοβέσκι, Τρισκόφσκι, Ντεμίρι, Γκιουρόφσκι, Φαζλί (84' Τραικόφσκι), Γκροντζανόφσκι (46' Πετρόφ), Λαζαρέσκι, Μοΐσοφ, Λαζέφσκι (64' Ιβανόφσκ

Keywords
Τυχαία Θέματα