Λύγισε ο ΑΠΟΕΛ, καθάρισε η Άιντραχτ

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΝΤΟ- ΑΠΟΕΛ: 2-1
Γήπεδο: Σαμπάν Ντελμά

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα της Μπορντό και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο 19ο λεπτό ο Αλεξάνδρου έβγαλε τη σέντρα και υπό πίεση ο Γκονσάλβες έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε

την μπάλα πάνω από την εστία, αλλά στο 24' η Μπορντό πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά προς το πρώτο δοκάρι, ο Πάρντο επιχείρησε άστοχη έξοδο, και ο Σανέ αμαρκάριστος χωρίς να δυσκολευτεί σκόραρε με κεφαλιά. Στο 32ο λεπτό ο Πάρδο νίκησε τον Ομπράνικα σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 39' πέρασε λίγο άουτ τελικά στο 44ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αλωνεύτης από αριστερά έβγαλε μια έξυπνη συρτή μπαλιά και ο Γκονσάλβες στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο 53ο λεπτό ο Γκνσάλβες βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Μπορντό, αλλά ενώ είχε την επιλογή να πλησιάσει τον Καρασό ή να δώσει στον Αλωνεύτη που ανέβαινε για να βοηθήσει, έκανε βεβιασμένο σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο Γάλλος τερματοφύλακας, ενώ στο 57' ι ίδιοςπάικτης έκανετσουτμ αλλά ο Καρασό είπε όχι. Στο 61' ο Αμορίν δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Ομπράνιακ που έκανε αμέσως το σουτ, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι, ενώ στο 62' και ο ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι σε σουτ του Αλωνεύτη. Στο 78ο λεπτό ο Πάρδο είπε όχι σε σουτ του Ντιαμπατέ, αλλά στο 90+1' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ενρίκε βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά νίκησε τον Πάρντο.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Ενρίκε, Μπρεσέ, Σανέ, Τραορέ, Σαλμέ, Σέρτιτς (46' Ντιαμπατέ), Πουντζέ, Ομπράνιακ (72' Σακό), Ρολάν, Σαϊβέ (71' Φομπέρ).

ΑΠΟΕΛ: Πάρδο, Γκιγιέρμε, Ολιβέρια, Σέρζιο, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου (61' Μαντούκα), Βινίτσιους, Κριστιάν, Μοράις, Αλωνεύτης (79' Γκόμες), Γκονσάλβες (71' Μπούντιμιρ).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.- ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 2-0
Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Το 3Χ3 έκανε η Άιντραχτ που επικράτησε με 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Στο 3ο λεπτό ο Μάιερ έκανε την κεφαλιά αλλά ο Πάμπλο απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στο 8' ο κίπερ της Μακάμπι είπε όχι και σε σουτ του Μπαρνέτα. Τελικά στο 13ο λεπτό οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ, καθώς ο Μάιερ σημάδεψε τα δοκάρι της Μακάμπι, αλλά στην επαναφορά ο Κάντλετς έκανε το 1-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τη Μακάμπι στο 34ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Μπεν Χαΐμ,

Έτσι στην επανάληψη η Άιντραχτ μπήκε δυνατά και στο 53ο λεπτό ο Μάιερ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαρνέτα, έκανε το 2-0. Στο 64ο λεπτό το πλασέ του Κάντλετς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 68' ο Πάμπλο είπε όχι σε προσπάθεια του φορ της Γερμανικής ομάδας.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ρας (46' Άιγκνερ), Τζαμπράνο, Οζπίκα, Μπάμπα, Γιονγκ, Μάιρ, Φλουμ, Ρόντε, Μπαρνέτα (68' Ινούι), Κάντλετς.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Πάμπλο, Χαρούς, Τίμπι, Γκαρσία, Άλμπερμαν (55' Μαργκόλις), Ράντι, Γέινι, Μίτροβιτς, Ζάχαβι, Μπεν Χαΐμ, Πρίκα (65' Νταμπούρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα