Λύτρωση με Μόουσες

23:52 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: 3-2
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Δραμτική νίκη πήρε η Τσέλσι με 3-2 κόντρα στη Σαχτάρ και έκανε βήμα πρόκρισης.

Η Τσέλσι ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. μετά από τραγικό λάθος του Πιάτοφ, ο οποίος προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Τόρες και κατέληξε στα δίχτυα. Ωστόσο η απάντηση των Ουκρανών ήταν άμεση και έφεραν στα ίσια το ματς στο 9'. Ο Λουίς Αντριάνο γύρισε την μπάλα στην περιοχή από

δεξιά και ο Γουίλιαν πλάσαρε ψύχραιμα τον Τσεχ. Στο 14' ο Τσεχ αναγκάστηκε σε όμορφη επέμβαση, καθώς μετά από κόρνερ του Σρνα, ο Μπερτράντ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Το ματς στη συνέχεια εν είχε ρυθμό, αλλά στο 41' ο Όσκαρ έβαλε ξανά την Τσέλσι μπροστά στο σκορ με ένα γκολ ποίημα. Ο Πιατόφ είχε βγει μακριά από την εστία για να διώξει τη μπάλα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τον είδε και σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, εκτέλεσε τη Σαχτάρ για το 2-1.

Οι Ουκρανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και έφεραν ξανά το ματς στα ίσια με τον Γουίλιαν ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Τσεχ μετά από σέντρα του Σρνα. Στο 54ο λεπτό το σουτ του Ρατ σταμάτησε στο δοκάρι της Τσέλσι, ενώ στο 67' ο Μικελ σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Στο 73' ο Ραμίρες ανατράπηκε από τον Σρνα, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι και όλα έδειχνα πως η Τσέλσι θα κολλήσει στο 2-2. ωστόσο στο 90+4' ο Αζάρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μόουσες με κεφαλιά έκανε το 3-2 και χάρισε στην ομάδα του σπουδαία νίκη.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Μίκελ, Όσκαρ (81' Μόουσες), Μάτα, Αζάρ, Τόρες (90' Στάριντζ)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Γουίλιαν, Μκιταριάν, Τεϊξέιρα (77' Ιλσίνιο), Αντριάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα