Λύτρωση με Παουλίνιο για Σελεσάο (VIDEO)

00:00 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: 2-1
Γήπεδο: Εστάντιο Μινεϊράο

Τον τίτλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και μάλιστα μέσα στην έδρα της θα διεκδικήσει η Βραζιλία, που νίκησε στον ημιτελικό την Ουρουγουάη με 2-1.

Η Ουρουγουάη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 14ο λεπτό, καθώς ο Λουγκάνο κέρδισε πέναλτι από τον Λουίζ, αλλά ο Σέζαρ απέκρουσε την εκτέλεση του Ντιέγκο Φορλάν. Στο 25' μετά από ασταθή

επέμβαση του Σέζαρ, ο Ροντρίγκες έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 28' το σουτ του Χουλκ πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Φορλάν πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Βραζιλίας, αλλά στο 41' ο Μουσλέρα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Νεϊμάρ και στην επαναφορά ο Φρεντ έκανε το 1-0. Στο 44ο λεπτό το σουτ του Συάρες πέρασε λίγο άουτ.

Η Ουρουγουάη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και ο Καβάνι έφερε στα ίσα το ματς με συρτό σουτ, ενώ στο 57' το σουτ του Χουλκ δεν βρήκε στόχο. Στο 67' ο Σίλβα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φορλάν, ενώ στο 79' ο Καβάνι έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ που δεν βρήκε τέρμα. Τελικά στο 86ο λεπτό ο Νεϊμάρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παουλίνιο ξέφυγε από την άμυνα της Ουρουγουάης και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίς, Μαρσέλο, Γκουστάβο, Παουλίνιο, Όσκαρ (73' Ερνάνες), Φρεντ, Χουλκ (64' Μπερνάρ), Νεϊμάρ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Περέιρα, Κάσερες, Γοδίν, Ροντρίγκες, Γκονζάλες (83' Γκαργκάνο), Αρέβαλο, Σουάρες, Φορλάν, Καβάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα