Λύτρωση στο 91' για ΠΑΟΚ

23:59 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 12ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΣΑΧΤΕΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Γκέλα ολκής απέφυγε ο ΠΑΟΚ ο οποίος με γκολ στις

καθυστερήσεις κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Σαχτέρ και να πάρεις του τρεις βαθμούς.

Φλύαρη υπεροχή για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Στέφενς έφτανε εύκολα στην περιοχή της Σαχτέρ αλλά η τελικές της προσπάθειες ήταν κακές. Ο Νίνης είχε ένα σουτ στο 5' ενώ στο 21' ο Μοκίν μπλόκαρε το πλασέ του Λάζαρ. Πέντε λεπτά η ομάδα του Καζακστάν απείλησε με κεφαλιά του Τζίντιτς την οποία "έβγαλε" ο Χακόμπο. Στο 34' ο Μοκίν έχασε τη μπάλα μετά το σουτ του Στοχ αλλά ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε να επωφεληθεί.

Μόλις στο 49' η Σαχτέρ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσουράνη στον Τσάνας (φάνηκε να μην υπάρχει παράβαση). Ο Τσάνας το εκτέλεση και έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Λάζαρ στο 57' βρήκε το δοκάρι. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 75' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αθανασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαχτέρ έμεινε με δέκα στο 87' όταν ο Ποριβάεφ είδε δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟΚ βγήκε όλος μπροστά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων λυτρώθηκε από μια κεφαλιά του Βούκιτς που έγραψε το 2-1.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας (65'Λίνο), Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ (58'Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Νίνης (85'Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Σαχτέρ (Βίκτορ Κουμούκοφ): Μοκίν, Μαλίου, Τζίντιτς, Ταράσοφ, Σιμσεβιτς, Ποριβάεφ, Βίσιους, Τσάνας, Γκαζαριάν, Φινοτσένκο (81'Φινοτσένκο), Κιζνιτσένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα