Μαχαίρωσαν δημοτικό σύμβουλο στην παρέλαση της Ρόδου!

13:59 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έντονα επεισόδια που κατέληξαν σε... μαχαίρωμα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Ρόδο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μετά από μια φραστική επίθεση ομάδας αγανακτισμένων πολιτών σε βουλευτές και εκπροσώπους των φορέων του νομού που βρίσκονταν παρόντες, ο αστυνομικός διευθυντής έδωσε εντολή στον διοικητή ασφαλείας Ρόδου

να προχωρήσει αμέσως σε συστάσεις κατά της ομάδας που αντιδρούσε με συνθήματα και ύβρις την ώρα της κατάθεσης των στεφανιών.

Ο διοικητής ασφαλείας έκανε συστάσεις σε αυστηρούς τόνους εξαγριώνοντας ακόμα περισσότερο κάποιους από αυτούς.

Μάλιστα επιτέθηκαν στον αστυνομικό διοικητή ασφαλείας, ο οποίος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο. Ο διοικητής "άρπαξε" από τα χέρια ενός από αυτούς ένα ξύλο με την ελληνική σημαία και τότε τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο. Μια γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε με σουγιά στην πλάτη τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καρατζιά.

Αμέσως στο σημείο έφτασε διμοιρία των ΜΑΤ και μπήκε μπροστά από την ομάδα ξεκινώντας μικροεντάσεις, οι οποίες σύντομα εκτονωθηκαν. Τελικά, μετά το τέλος της παρέλασης συνελήφθησαν δύο άτομα μεταξύ των οποίων και η γυναίκα που μαχαίρωσε τον δημοτικό σύμβουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα