«Μάχες» για πρωτιά και παραμονή

00:16 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00 NS2/aek365)

Να επανέλθει στις νίκες και στην πεντάδα του πρωταθλήματος θέλει ο Ατρόμητος μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Οι «γαλανόλευκοι» βρίσκονται την 7η θέση με 27 βαθμούς ωστόσο με νίκη θα σκαρφαλώσουν στην 5η θέση και με ένα ματς λιγότερο.
Από ήττα προέρχεται και ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς στην εξ' αναβολής αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας δεν πήραν βαθμό. Ο Σάκης Τσιώλης έχει μόνο μία απουσία, και αυτή

είναι του Χουανίτο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, στην προσπάθεια των Αρκάδων να διατηρήσουν το αήττητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Λαδάκης, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15 aek365/NS3)
Άρης και Λεβαδειακός αναμετριούνται στη Θεσσαλονίκη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι "κίτρινοι" θέλουν να ξεκινήσουν το θετικό σερί υπό τις οδηγίες του Μανουέλ Μασάδο. Στην ομάδα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι παίκτες του Άρη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στον Καρίμ Σολτάνι ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Νέρι Καστίγιο. Σε περίπτωση που ο Μεξικανός επιθετικός δεν καταφέρει να ενταχθεί στην αποστολή τότε την θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Ούμπιδες.

Από την άλλοι πλευρά, οι Βοιωτοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αντίθετα υπήρξαν επιστροφές στο "στρατόπεδό" τους. Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Μουλόπουλο, Φαβάλι και Ναπολεόνι να επιστρέφουν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ(Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Φατί, Κατίδης, Ούμπιντες, Ακόστα, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Τσουκάνης, Κανούλας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:15/ aek365/NS2)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο για την 19η αγωνιστική και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά από τον δεύτερο, στη βαθμολογία, Ολυμπιακό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «πράσινους»
Keywords
Τυχαία Θέματα