Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

15:37 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 37η αγωνιστική

Δυο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του εφετινού γαλλικού πρωταθλήματος και ο εφετινός νικητής θα κριθεί στο νήμα καθώς η πρωτοπόρος Μονπελιέ θα δώσει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική με την Παρί Σεν Ζερμέν που την ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.
Στο "Μοσόν", η Μονπελιέ υποδέχεται την Ρεν και η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Ζιράρ οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας η

οποία φέτος έχει χαρίσει στην Μονπελιέ 50 βαθμούς, επίδοση ρεκόρ για την Ligue 1. Η Μονπελιέ έδειξε στόφα πρωταθλήτριας όταν την περασμένη εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λιλ και θέλει να κάνει το ίδιο έστω και χωρίς τον τιμωρημένο Μπελχαντά. Η Λιλ έχει πολύ λίγες πιθανότητες για τον τίτλο, ειδικά μετά την απρόσμενη ήττα από την Μπρεστ στο "Μετροπόλ", ωστόσο θα τα δώσει όλα για να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μονπελιέ έχοντας ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση με τον Ντεμπουσί να απουσιάζει λόγω τιμωρίας.
Την ίδια στιγμή στο "Παρκ Ντε Πρενς", η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίζει με την Ρεν με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν "δώρο" της Λιλ και να βρεθεί στην κορυφή. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μότα και στους τραυματίες Μπίσεβατς και Σεαρά. Η Ρεν θα πάει στην έδρα της Παρί με "σύμμαχο" της την παράδοση καθώς στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο Παρίσι έχει δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας φέτος, επτά. Οι παίκτες του Αντονετί θέλουν να καταλάβουν την 5η θέση που είναι η τελευταία που δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη. Θα λείψουν οι τραυματίες Ντανζέ, Άπαμ, Ερντίνγκ, Μανγκάν και Παζό, όλοι τους βασικοί.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Κυριακή 13/05/2012 (22:00)
Αζαξιό-Λιόν
Μπορντό-Λοριάν
Μπρεστ-Βαλενσιέν
Καέν-Σοσό
Ντιζόν-Τουλούζ
Μαρσέιγ-Οσέρ
Μονπελιέ-Λιλ
Νανσί-Σεντ Ετιέν
Νις-Εβιάν
Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν

Keywords
Τυχαία Θέματα