Μαγεία ο Νεϊμάρ... (VIDEO)

00:04 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΜΕΞΙΚΟ: 2-0
Γήπεδο: Γκοβερναδόρ Πλασίδο Αδεράλδο Καστέλο

Μια ομάδα μόνος του ήταν ξανά ο Νεϊμάρ, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα υπέροχο γκολ έδωσε μία ασίστ και οδήγησε τη Βραζιλία σε νίκη με 2-0 επί του Μεξικού και μαζί κοντά στην πρόκριση.

Με γκολ

από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βραζιλία, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Μορένο έδιωξε με το κεφάλι αλλά ο Νεϊμάρ με τρομερό βολέ έκανε το 1-0. στο 14' ο Κορόνα πρόλαβε και απομάκρυνε τη σέντρα-φαρμάκι του Άλβες, ενώ στο 17' μετά από χάος στην περιοχή της Βραζιλίας, ο Μίερ σούταρε άστοχα. Στο 23ο λεπτό ο Νεϊμάρ άδειασε τον Μίερ αλά το σουτ που έκανε, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 47ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Βραζιλίας, ενώ στο 55' ο Χουλκ βρέθηκε μόνος με τον Κορόνα, μπορούσε να πλασάρει, είτε να δώσει δίπλα στον Φρεντ, αλλά εκείνος κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής. Στο 65' ο κίπερ του Μεξικού είπε όχι σε σουτ του Νεϊμάρ ενώ στο 90' ο σταρ της Μπάρτσελόνα έβγαλε υπέροχα για τον Ζο, που έκανε το 2-0.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίς, Μαρσέλο, Γκουστάβο, Παουλίνιο, Όσκαρ (62' Όσκαρ), Φρεντ (82' Ζο), Χουλκ (78' Λούκας Μόουρα), Νεϊμάρ

ΜΕΞΙΚΟ: Κορόνα, Ροντρίγκες, Τόρες (70' Μπαρέρα), Μορένο, Φλόρες (58' Ερέρα), Μίερ, Γουαρδάδο, Τοράδο (88' Χιμένεθ), Σαλσίδο, Ντος Σάντος, Τσικαρίτο

Keywords
Τυχαία Θέματα