Μάγκες έτοιμοι για νίκη!

01:02 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το 34ο Πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ Ανδρών ξεκινάει με ένα και μοναδικό παιχνίδι, που δεν είναι άλλο από αυτό της ΑΕΚ με τη ΧΑΝΘ. Η Ένωση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με μοναδικό σκοπό να μπει με το δεξί και να διαγράψει το γρήγορο

αποκλεισμό της από το EHF CUP. Μάλιστα ο Γιάννης Αρβανίτης δούλεψε πάνω στα λάθη που είδε στον Ευρωπαϊκό αγώνα με τον Διομήδη Άργους και τα επισήμανε με κάθε λεπτομέρεια στους παίκτες του, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι, ενόψει της πρώτης και δύσκολης «μάχης».

Ο Ενωσίτης τεχνικός, έχει καταστρώσει τα πλάνα του, στα οποία όμως δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Ευριπίδης Ναουμίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και δεν κατάφερε να ξεπεράσει με την κατάλληλα αγωγή.

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη ΧΑΝΘ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από τον ΟΤΕ TV, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία της ΟΧΕ με το συνδρομητικό κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα