Μάγκες για κούπα!!!

19:54 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με μια εξαιρετική εικόνα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έδειξε έτοιμη να πάει στο Άργος και να σηκώσει την κούπα. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 24-19 του Διομήδη στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης και έστειλαν τη σειρά στο τρίτο ματς, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το νταμπλ, το ερχόμενο Σάββατο. Σημαντική η συμβολή του κόσμου, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ζέστανε την ατμόσφαιρα με την ατμόσφαιρα που έφτιαξε και γέμισε τις εξέδρες.

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ

στο πρώτο ημίχρονο, που δεν έδωσε δικαίωμα στον Διομήδη με την εξαιρετική εικόνα σε άμυνα κι επίθεση. Η εικόνα αυτή των παικτών εγκλώβισε τις προσπάθειες των αντιπάλων, με αποτέλεσμα η Ένωση να μπει στα αποδυτήρια με το +4 υπέρ της (19-15).
Στην επανάληψη η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και οι «κιτρινόμαυροι» δεν αγχώθηκαν ούτε λεπτό. Με το πάρτι στις εξέδρες και την εξαιρετική άμυνα , που διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα η ΑΕΚ διατηρούσε τις διαφορές που είχε χτίσει, δεν άφησε τον Διομήδη να περάσει μπροστά κι έτσι έφτασε σε μια εύκολη νίκη, που της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει το νταμπλ το ερχόμενο Σάββατο.

ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 24-19
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 10-6, 15-9 (ημχ.), 17-13, 21-17, 24-19
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 6, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 1, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 3, Χερουβείμ.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 3, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 7, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 2, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 3, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 1.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 4-1 πέναλτι: 0/1-3/4.

Keywords
Τυχαία Θέματα