Μαγνητοσκόπησε το θάνατό του (VIDEO)

12:51 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την ζωή του έχασε ένας 46χρονος εικονολήπτης την ώρα που μαγνητοσκοπούσε πλάνα από μια επιχείρηση του τάγματος ειδικών επιχειρήσεων της βραζιλιάνικης αστυνομίας στην φαβέλα Αντάρες. Ο Τσέλσουν Ντουμίνγκους χτυπήθηκε στο στήθος από σφαίρα και παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή στη διαδρομή.

Ο Ντουμίνγκους που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, έπεσε «θύμα της βίας η οποία πλήττει τους αθώους καθημερινά στη Βραζιλία», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργαζόταν.

Παρά το γεγονός ότι ο εικονολήπτης φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο,

η σφαίρα το διαπέρασε καθώς το όπλο ήταν πολύ ισχυρό.

Η ένωση των δημοσιογράφων του Ρίου κατηγόρησε για το θάνατο του άντρα το τηλεοπτικό δίκτυο που δεν του προσέφερε ένα καλό γιλέκο.

«Ήταν ένας προαναγγελθείς θάνατος. Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν παρέχουν ασφάλεια από τα όπλα που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών και η αστυνομία», ανέφερε η πρόεδρος της ένωσης Σουζάνα Μπλας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην φαβέλα Αντάρες, μια από τις βιαιότερες στην πόλη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκαν τέσσερις φερόμενοι ως λαθρέμποροι ναρκωτικών και συνελήφθησαν οκτώ άνθρωποι.

Οι αρχές διεξάγουν από το 2008 επιχειρήσεις εκκαθάρισης στις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2014 και των Ολυμπιακών Αγώνων το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα