Μάκος: Εννοείται και δεν κλείνω την πόρτα στην ΑΕΚ

16:01 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, εφόσον βέβαια οι άνθρωποι της Ένωσης δείξουν ενδιαφέρον για τον ίδιο, άφησε ο Γρηγόρης Μάκος. Ο μέσος της Ανόρθωσης πλέον, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ηλυσιακό και μιλώντας σε contra και sport24 είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να γυρίσει

στην ΑΕΚ: «Ποτέ δεν πρέπει να κλείνεις την πόρτα. Στην ΑΕΚ πέρασα πολύ ωραίες στιγμές. Γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους, γι' αυτό ήρθα εδώ σήμερα να τη δω. Μακάρι η ΑΕΚ να βρει το ρυθμό της. Αν είναι να γίνει κάτι στο μέλλον θα το δούμε. Άλλοι είναι οι αρμόδιοι που αποφασίζουν όχι μόνο για μένα, αλλά γενικά για τις μεταγραφές. Όλα είναι ανοιχτά. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Το θέμα είναι να βρει η ομάδα το δρόμο της».
Σχετικά με την παρουσία της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική ο Μάκος είπε: «Είναι πρωτόγνωρο να βλέπεις την ΑΕΚ να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Ελπίζουμε μετά από ένα μεγάλο κακό να βγει ένα μεγάλο καλό. Όλοι οι άνθρωποι που είναι τώρα στην ΑΕΚ βλέπουν και προσπαθούν για το καλύτερο».
Όσο για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση είπε: «Οι περισσότεροι θεωρούν την Κύπρο πολύ υποδεέστερη. Είχα μία κακή χρονιά πέρυσι, με τραυματισμούς. Νομίζω ότι έκανα μια καλή επιλογή. Πάμε και καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα