Μανιάτης: Ας τα βάλουν μαζί μου

10:09 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Γιάννης Μανιάτης θέλησε να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του ζητώντας από κόσμο και ΜΜΕ να τα βάλουν μαζί του και ανέλαβε την ευθύνη.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: "Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη

από τον κόσμο και τον πρόεδρο. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δώσουμε το κάτι παραπάνω στη συνέχεια.
Θέλω επίσης να πω πως εγώ φταίω. Δεν θέλω να υπάρξουν συζητήσεις για την ομάδα. Δεν χρειάζεται να τα βάλουν με τους συμπαίκτες μου. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ήττα. Πιστεύω, όμως, ότι θα το γυρίσουμε".
Σε ερώτηση αν αναλαμβάνει την ήττα ως αρχηγός, ο Μανιάτης απάντησε: "Ναι, ως αρχηγός αναλαμβάνω την ευθύνη. Βγαίνω μπροστά γιατί το πιστεύω ακράδαντα ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα και να στεφθούμε πρωταθλητές στο τέλος. Αυτή η ήττα, αν και το ίδιο θα συνέβαινε και με τη νίκη, μπορεί να μας συσπειρώσει. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Εμείς οι παίκτες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και κανένας άλλος. Πρέπει να συσπειρωθούμε και αυτό θέλουμε".
Για το παιχνίδι, ο Μανιάτης είπε πως "θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε και σε δυο αντεπιθέσεις ο αντίπαλος σκόραρε. Δεν ήμασταν έξυπνοι να προσέξουμε την άμυνα μας, όσο θα έπρεπε. Ειδικά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν χαζό".

Keywords
Τυχαία Θέματα