Μανωλάς: Καμία σχέση ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ

14:02 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και ανάμεσα τους ήταν και ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος ισχυρίστηκε πως η νέα του ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα ενώ υπογράμμισε

την επιθυμία του να δικαιώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και την διοίκηση.

Πιο αναλυτικά ο Κώστας Μανωλάς όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ απάντησε: "Το διαφορετικό είναι στα πάντα. Στην οργάνωση, στις εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Εδώ είναι όλα οργανωμένα και είναι σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο. Θα μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι".
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που με πίστεψε. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά. Θέλω να δικαιώσω και τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη διοίκηση. Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ".

Στην συνέχεια τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν και οι άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές

Ζαραδούκας: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο που ήταν δίπλα μου. Έκαναν τα πάντα για να γίνει όσο πιο γρήγορα καλά. Θέλουμε να ελληνοποιήσουμε την ομάδα και να δείξουμε τι μπορεί ο καθένας. Όλοι που βρίσκονται εδώ μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Βλαχοδήμος: Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που με εμπιστεύτηκαν. θα δώσω τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος να μας στηρίξει.

Τάτος: Είναι τιμή μου να είμαι στον Ολυμπιακό. θα δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα. Θα μιλήσω στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω πολά λόγια. Να μας στηρίξει ο κόσμος.

Σιόβας: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Θα ήθελα ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την ελληνοποίηση. Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί. Και πρωτάθλημα και Κυπελλο και θα δώσουμε βάση στην Ευρώπη για να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή.

Γιαννιώτης: Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Θα δουλέψω σκληρά, για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα