Μαντούκα: Είμαι οπαδός της ΑΕΚ

14:57 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν μπορεί να ξεχάσει την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Μαντούκα και όπως δηλώνει "μιλάμε συνέχεια για την ομάδα με τον Χρήστο Κόντη και στον Χιώτη". Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της πορείας του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε γι' αυτή την πορεία και αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ: «Για εμένα είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική μέρα της ζωής μου», είπε ο Μαντούκα στο Sport.gr

και συμπλήρωσε «Μέχρι την επόμενη... Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι απίστευτο αυτό που έχουμε καταφέρει». Έπειτα το λόγο στη συνέντευξη πήρε η ΑΕΚ:
«Πέρασα πολύ όμορφα στην ΑΕΚ. Ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια. Εχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές. Εχω πολλά συναισθήματα για την ομάδα, για την ακρίβεια, είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Πάντα παρακολουθώ τους αγώνες της και πάντα ελπίζω να έχει επιτυχίες», λέει ο Μαντούκα, που απαντά διπλωματικά στο ερώτημα για επιστροφή:
«Ποτέ δεν λέω ποτέ. Αλλά στον ΑΠΟΕΛ με δέχτηκαν πολύ καλά ως άνθρωπο και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή. Είναι δύσκολο. Εδώ στην Κύπρο αρέσει πολύ και στην οικογένειά μου. Νιώθω πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ». Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά του: «Συζητάμε συνέχεια για την ΑΕΚ με τον Χιώτη και με τον Κόντη. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα