Μαντούκα: Ενάμιση μήνα πριν δεν μπορούσα να περπατήσω

07:46 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γκουστάβο Μαντούκα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εφετινής πορείας του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι πριν ενάμιση μήνα δεν μπορούσε καν να περπατήσει, όπως παραδέχτηκε, λόγω σοβαρού τραυματισμού τελικά κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Λιόν στα πέναλτι, ο πρώην μέσος της ΑΕΚ

τόνισε: "Κάναμε τα όνειρα πραγματικότητα. Είμαι υπερήφανος που είμαι σε αυτή την ομάδα, που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Σήμερα αυτό που έγινε δεν είναι μόνο αποτέλεσμα τύχης, αλλά μέτρησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών και η οργάνωση της ομάδας. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να σκοράρουμε και το κάναμε στην αρχή, οπότε το γκολ μου ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί ενάμιση μήνα πριν έκανα εγχείρηση και δεν μπορούσα να περπατήσω. Προσευχήθηκα και ονειρεύτηκα αυτή την στιγμή και ο Θεός μου την έδωσε".
Όσο για την προτίμηση του για τον αντίπαλο στα προημιτελικά, ο Μαντούκα δήλωσε: "Δεν θέλω την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μεγάλες ομάδες, αλλά το όνειρο συνεχίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα