Μαντσίνι: Όλα για την δεύτερη θέση

11:03 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, επικράτησε στο "Ολντ Τράφορντ" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 ωστόσο βρίσκεται στο -12 από την αντίπαλο της και για αυτό ο στόχος της είναι, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, η κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Σε δηλώσεις του στο SkySports μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Αυτό που είναι σημαντικό είναι η δεύτερη θέση. 15 πόντοι διαφορά, 12, 18 πόντοι, δεν αλλάζει κάτι. Στην διάρκεια της σεζόν μάζεψαν περισσότερους βαθμούς από εμάς, αυτή είναι η διαφορά".
Για το πώς εξελίχτηκε το παιχνίδι,

ο Μαντσίνι δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι, είναι φυσιολογικό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε την νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαμε κυριαρχήσει αλλά χάσαμε. Δεν ξέρω πώς ήταν δυνατό αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα το ίδιο. Παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεχτήκαμε γκολ επειδή δεν προσέξαμε και δεν μαρκάραμε πολύ καλά. Μετά από αυτό δεν πήραμε ρίσκα".
Στην συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε: "Ήταν σημαντική η νίκη για εμάς για την δεύτερη θέση αλλά πιστεύω πως δείξαμε ότι δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε 15 βαθμούς πίσω αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι μας είναι μπροστά γιατί έχουν κερδίσει πολλά παιχνίδια, αντίθετα εμείς έχουμε χάσει βαθμούς όταν αξίζαμε να κερδίσουμε και δεν σκοράραμε αλλά σήμερα δείξαμε πως αξίζαμε να είμαστε πιο κοντά τους στην βαθμολογία".
Τέλος ο Μαντσίνι ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως ο τίτλος στην Premier League έχει κριθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα