Μάντζιος: Ανεβασμένος ο ΠΑΟ

13:38 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός φιλοξενείται αύριο στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό που εμφανίζεται ανεβασμένος σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα της Κομοτηνής έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, στην NOVA
- Για την κατάσταση του Πανθρακικού πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκού: "Μετά την διακοπή δουλέψαμε καλά. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα

αλλά σε γενικές γραμμές δουλέψαμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι σημαντικό για μια ομάδα νέα όπως εμείς να έχει μόνο μια ήττα. Είναι σημαντικό στοιχείο αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Βασιζόμαστε στην δουλειά και στην ποιοτική προπόνηση και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Παναθηναϊκό".
- Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και απαιτεί σεβασμό. Είναι καλή ομάδα με νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μια ανεβασμένη ομάδα ανεξάρτητα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς".
- Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Πανθρακικός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα συνόλου και αυτό φαίνεται από την αρχή. Χρειάζεται πολύ τρέξιμο και συγκέντρωση. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία και εμείς και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Τζανής είναι τιμωρημένος και αν λείπει και ο Ιγκόρ είναι δύσκολα αλλά από την αρχή ζούμε με τα προβλήματα και όσα παιδιά παίξουν θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα".
- Για την εικόνα του Πανθρακικού: "Η εικόνα που έχει η ομάδα δίνει μια καλύτερη ψυχολογία και είναι σημαντικό να νιώθει καλά ο παίχτης για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς κάθε μέρα θα πρέπει να γίνεσαι και καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα