Μάντζιος: Δεν χάνουμε κάτι

20:04 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Για την ακρίβεια όπως ξεκαθάρισε έχουν μόνο να κερδίσουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά ο Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο σε έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ολυμπιακό.

Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα παίζει μόνος του, έχει πολύ καλούς παίκτες και εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος. Έτσι, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τη διαφορά δυναμικότητας:

«Είναι ένα ματς που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο οφέλη έχουμε και πιστεύω ότι τα παιδιά θα παίξουν χωρίς άγχος. Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι το φαβορί αλλά εμείς είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι».

Για το χρειάζεται η ομάδα για ένα τέτοιο ματς:

«Θέλω να παρουσιαστούμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μια ομάδα που έχει οργάνωση στο παιχνίδι της και τακτική πειθαρχία είναι τα στοιχεία που χρειάζονται και πιστεύω ότι η ομάδα βάσει εικόνας δεν έχει πάρει όσα αξίζει. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλει μεγάλη υπομονή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Χρειάζεται συγκέντρωση».

Για το πώς αντιμετωπίζει η πόλη το παιχνίδι:

«Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο η πόλη. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο όπως και με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να έχουμε και εμείς οφέλη από το παιχνίδι του Σαββάτου».

Keywords
Τυχαία Θέματα