Μάντζιος και επίσημα στον Ατρόμητο

15:59 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Βαγγέλης Μάντζιος με την διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο.
Ο Μάντζιος ήταν η πρώτη επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου με τον 30χρονο επιθετικό να αποχωρεί από το Αζερμπαϊτζάν έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμα του από την Μπακού και αφού πρώτα είχε απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρομήτου, ο Μάντζιος τόνισε: "Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς

στόχους και από την στιγμή που ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.
Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που δικαίως συγκαταλέγεται στις τρεις-τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια το αποτυπώνει απόλυτα. Έχει μια διοίκηση που η παρουσία του κυρίου Σπανού αποτελεί σιγουριά για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, έχει άριστες εγκαταστάσεις και πολύ καλή οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς τέλειες συνθήκες και να έχεις το μυαλό του μόνο πως θα βοηθήσεις την ομάδα σου.
Ένας επιπλέον λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι η παρουσία του προπονητή κυρίου Αναστόπουλου τον οποίο γνωρίζω από την περσινή μας συνεργασία και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Από την στιγμή που ήρθα σε μια ομάδα με στόχους και πιστό κοινό είναι αυτονόητο ότι συμβαδίζουν και οι δικοί μου στόχοι. Θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη πεντάδα κι έπειτα μέσω των πλέι οφ να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε γιατί όχι και στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Παράλληλα το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες μέσω του Ατρόμητου έχουν φθάσει στην Εθνική ομάδα το ίδιο εύχομαι να πετύχω κι εγώ. Θέλω να σημειώσω γκολ και να προσφέρω με κάθε τρόπο τον Ατρόμητο ώστε να με επιλέξει ο κύριος Σάντος και να κληθώ πάλι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα