Μάντζιος: Το κεφάλι χαμηλά

12:38 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ήττα μετά από έξι αγωνιστικές έχει ο Πανθρακικός με τον Άκη Μάντζιο να σπεύδει να χαμηλώσει τους τόνους και να υπογραμμίζει πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με χαμηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την μέχρι στιγμής πορεία του Πανθρακικού: «Είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Έφυγαν αρκετοί και καλοί παίκτες, όμως δημιουργούμε μία νέα ομάδα με ταυτότητα και πλάνο στο παιχνίδι της και αν δούμε έχουμε κάνει δύο θετικά ματς και άλλα τέσσερα παιχνίδια

τα παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι παρουσιάζουμε μία καλή ομάδα και σοβαρή εικόνα.
Συνεχίζουμε το ίδιο καλά για αυτό που χτίζουμε φέτος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Τρεις στους έντεκα από τη χθεσινή ενδεκάδα είναι παλιοί. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε τον Σαρακατσάνο και τον Μακρυδυμήτρη με σοβαρούς τραυματισμούς εκτός. Το καλό είναι ότι παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο».
Για τον τραυματισμό του Ιγκόρ στο 25' και την προσφορά του στην ομάδα: «Έχει ένα χτύπημα λίγο πάνω από το γήπεδο. Φάνηκε ότι είναι κάτι σοβαρό, προσπάθησε να παίξει για κανένα δεκάλεπτο. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι πιο σοβαρό και τον χάσουμε για αρκετά ματς. Αυτό που ήθελα ήταν έναν σέντερ φορ που θα έχει την ικανότητα να σκοράρει.
Ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στην περιοχή και ήθελα να βρούμε έναν παίκτη να βάζει γκολ, αφού έλειπαν τα 17 γκολ του Παπαδόπουλου και του Λουσέρο. Όταν τον βρήκαμε μου έκανε πολύ εντύπωση, αφού είναι χαρισματικός και προχωρήσαμε αμέσως τις επαφές για τον κλείσουμε. Είναι ένας επαγγελματίας, οικογενειάρχης και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Είχαν βγει πολλά ονόματα για κάποιους επιθετικούς, αλλά έστω και αργά καταφέραμε να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα στο σκοράρισμα και θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα».
Για τους στόχους του Πανθρακικού: «Αυτό που έχουμε4 στο μυαλό μας είναι η σωτηρία και μόνο. Πραγματικά το λέω και τώρα που η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται να δείξουμε εφησυχασμό Από εκεί και πέρα, αν έχουμε ανάλογη συνέχεια, τότε ό,τι παραπάνω πάρουμε θα είναι καλό για όλους μας. Ό,τι καλύτερο έρθει είναι θετικό».
Για τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Μήτσιου στον χθεσινό αγώνα με τον Πλατανιά: «Νομίζω ότι πρόκειται για δύο "καθαρές" φάσεις. Για το θέμα της αποβολής του Χρήστου είχα καθαρή εικόνα, για το πέναλτι δεν είμαι τόσο σίγουρος. Θεωρώ ότι δεν πάει με τα δύο πόδια και βρίσκει καθαρά την μπάλα. Είδα ξανά την φάση και θεωρώ άδικη την αποβολή του Χρήστου. Είχε μία κίτρινη στην προηγούμενη φάση, αλλά νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο ήταν άδικη απόφαση. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Είναι λογικό να αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να κατηγορούμε συνέχεια τους διαιτητές. Είναι άνθρωποι και δεν χρειάζεται να τους ασκούμε συνεχώς κριτική».
Για το σκεπτικό της ενίσχυσης το καλοκαίρι: «Το ψάξαμε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Το σκεπτικό μας για τον Νίκουλιτς ήταν σημαντικό, αφού είναι ένας ποιοτικός παίκτης και έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στο Βέλγιο. Όσον αφορά τον Ρομέου, έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης, αν και έχει προβλήματα τραυματισμών. Εμείς το πιστέψαμε και εκείνος τώρα προσφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα