Μαραντόνα: Ποτέ στο Τορίνο ένας βέρος Αργεντινός

10:44 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεό από τους οπαδούς της Νάπολι με τον Αργεντινό τεχνικό να μην κρύβει την χαρά του για την μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην ομάδα. Μάλιστα πρόσθεσε πως ένας βέρος Αργεντινός δεν θα πήγαινε ποτέ στο Τορίνο με αφορμή το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.
Σε δηλώσεις του ο Μαραντόνα τόνισε: "Όταν έμαθα πως ο Πιπίτα θα είναι ο νέος στράικερ της Νάπολι πέταξα την σκούφια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον παίκτη που πάντα ήταν μαθητής μου. Είμαι βέβαιος πως θα δώσει

μεγάλη ικανοποίηση στους ομοϊδεάτες μου οπαδούς της Νάπολι οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ως υπόδειγμα αθλητικών αξιών".
Στην συνέχεια πέταξε το "καρφί" του για τον συμπατριώτη του, τον Κάρλος Τέβες, που πήγε στην Γιουβέντους: "Ένας πραγματικός Αργεντινός δεν θα έπαιζε ποτέ στο Τορίνο".
Τέλος, ο Μαραντόνα τόνισε: "Ελπίζω οι Ναπολιτάνοι, που είναι πάντα στην καρδιά μου, να μπορέσουν να πανηγυρίσουν επιτέλους και να ξαναγίνουν πρωταθλητές με μια ομάδα που τους αντιπροσωπεύει και την πόλη σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς έκανα εγώ στα χρυσά μου χρόνια. Επομένως, εύχομαι στον αγαπητό Ιγκουαΐν, την Νάπολι και όλους τους Ναπολιτάνους καλή επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα