Μαρινάκης: Δεν είμαστε περαστικοί

08:46 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συνεργάτες του δεν ήρθαν στην ομάδα για να βγάλουν χρήματα και πρόσθεσε πως δεν είναι περαστικοί.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: "Στον

Ολυμπιακό εμείς δεν είμαστε περαστικοί. Ούτε ήρθαμε εδώ για να βγάλουμε χρήματα. Και ξέρω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι κοντά μας".
Για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, ο Μαρινάκης είπε: "Ό,τι χρειάζεται να γίνει το καλοκαίρι, θα γίνει. Ήδη έχουμε εντοπίσει κάποιες θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσουμε. Θα ξέρει και ο προπονητής μας την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Εμείς δεν θέλουμε εδώ 35άρηδες που θα έρθουν να πάρουν σύνταξη. Θέλουμε νέους παίκτες που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Δεν μπορείς να πάρεις πολλούς καλούς παίκτες αν δεν δώσεις και καλούς παίκτες. Και ξαναλέω, εμείς δεν είμαστε εδώ για να βγάλουμε λεφτά, ούτε είμαστε περαστικοί. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ομάδα που είναι υπόδειγμα υγείας και ευρωστίας οικονομικά, είναι θετικό για όλους τους φιλάθλους μας και κυρίως εγγύηση για το μέλλον του Ολυμπιακού μας. Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας".
Ο Μαρινάκης μίλησε στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και για τον νέο προπονητή, τον Μίτσελ: "Θέλω να γνωρίζετε όλοι πως η επιλογή του Μίτσελ ήταν μια οικονομική υπέρβαση για την εποχή αυτή. Πάνω από όλα σημασία έχει όμως να γίνει αυτό που είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει και ποιότητα και την προσωπικότητα να μας βοηθήσει. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει νίκη και μεγαλείο. Δηλαδή που μπορεί να καταλάβει τι είναι ο Ολυμπιακός. Για τα επόμενα, τουλάχιστον 2.5 χρόνια να καταλάβουν οι παίκτες και όλοι ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα