Μαρινάκης: Η προπονητολογία δεν ωφελεί κανέναν

15:12 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την νέα κακή εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Μίτσελ να κρίνεται στα επόμενα φιλικά προετοιμασίας με Άντερλεχτ και Βαλένθια με τον Μαρινάκη να σημειώνει πως η προπονητολογία δεν ωφελεί κανέναν και να προσθέτει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Παράλληλα σημείωσε πως όποια διορθωτική αλλαγή χρειαστεί, θα γίνει.

Σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Χαβιέ Σαβιόλα ο Μαρινάκης

τόνισε: "Το θέμα με τον προπονητή του Ολυμπιακού και την προπονητολογία πρέπει να σταματήσει. Ο Ολυμπιακός όταν πρέπει, όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες δηλαδή, θα είναι έτοιμος".
Για το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μεταγραφές, ο Μαρινάκης δήλωσε: "Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή αν η ομάδα δεν έχει δείξει αυτά που πρέπει. Η ομάδα έχει κάνει σκληρή προετοιμασία. Όταν μια ομάδα έχει δουλέψει σκληρά, είναι λογικό να είναι κουρασμένη και να μην αποδίδει τα μέγιστα στα φιλικά".
Τέλος, ο Μαρινάκης δήλωσε: "Η προπονητολογία δεν ωφελεί κανέναν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή χρειαστεί, θα την κάνουμε. Η ομάδα έχει άλλα δυο φιλικά μπροστά της πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνουμε ό,τι πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα