Μάρκεβιτς: Να μην χάσουμε και να βάλουμε γκολ

12:56 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε η αποστολή της Μέταλιστ όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μίρον Μάρκεβιτς να υπογραμμίζει πως στόχος είναι να φύγει η ομάδα από την Τούμπα χωρίς να ηττηθεί και έχοντας πετύχει γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μέταλιστ κατά την αναχώρηση της αποστολής

Για τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για τον προσεχή αντίπαλο της Μέταλιστ: «Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε από τον ΠΑΟΚ είναι από τα φιλικά του παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει καλή».
Για τον συνάδελφό του και προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς: «Είναι ένας σοβαρός προπονητής, με μεγάλη καριέρα. Θα έχει ενδιαφέρον να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του».
Για το γεγονός πως θα είναι άδεια η Τούμπα και κατά πόσο θα επηρεαστούν οι παίκτες του Στέφενς: «Πιστεύω πως η ομάδα μας αποδίδει καλύτερα σε γεμάτο γήπεδο».
Για τους στόχους των Θεσσαλονικέων από αυτά τα δύο ματς: «Βασικός μας στόχος είναι να μη χάσουμε και αν μπορέσουμε να σκοράρουμε».
Για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, τον οποίο αντιμετώπισε την περσινή σεζόν, και τον ΠΑΟΚ που θα παίξει φέτος: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα και το έδειξε πέρσι. Όμως και ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα