Μαρότα: Κανονικό το γκολ της Κατάνια αλλά... (VIDEO)

13:13 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι ισχυρίστηκε πως το γκολ που πέτυχε η ομάδα του επί της Γιουβέντους ακυρώθηκε λόγω της πίεσης που άσκησε ο πάγκος της πρωταθλήτριας Ιταλίας με τον Μπέπε Μαρότα να υποστηρίζει πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ αλλά να προσθέτει πως η Γιουβέντους άξιζε την νίκη.

Σε δηλώσεις του μετά το 1-0 στο Τορίνο, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους σχολίασε τα λεγόμενα του προέδρου της Κατάνια

λέγοντας: "Το γκολ που πέτυχε η Κατάνια ήταν κανονικό. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως θα είχαμε χάσει το ματς. Πολλές φορές ανατρέψαμε το σκορ, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα το κάναμε και σήμερα. Ας μην ξεχνάει ο κύριος αυτός πως το παιχνίδι το έκανε η ομάδα μας, δημιούργησε περισσότερες φάσεις και άξιζε να κερδίσει, ανεξάρτητα από την λάθος απόφαση του διαιτητή".
Για τον ισχυρισμό πως ο πάγκος της Γιουβέντους ακύρωσε το γκολ της Κατάνια, ο Μαρότα απάντησε: "Αυτά είναι αστεία. Παραδέχτηκα πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει, οπότε υποθέτω πως οι διαιτητές έκαναν μια μικρή σύσκεψη και αποφάσισαν πως ήταν άκυρο. Πήραν μια λάθος απόφαση, αυτό είναι όλο. Μου φαίνεται παράλογο να έχουν τέτοιες δυνάμεις οι παίκτες μας, να πείθουν τον διαιτητή να πάρει μια απόφαση. Για τον λόγο αυτό δεν αξίζει να απαντήσω καν".

Keywords
Τυχαία Θέματα