Μαρουκάκης: Στην Τούμπα για το καλύτερο

15:40 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά ο Ματθαίος Μαρουκάκης υποστήριξε πως η ομάδα του Δώνη παραμένει φαβορί για την πρόκριση όμως ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάνε στην Τούμπα για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Καλλιθέας στον

NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα άμα παίζεις με τον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα μέσα στις πέντε καλύτερες του πρωταθλήματος δεν περιμένεις να πάρεις τη νίκη. Ωστόσο, όταν παίζεις με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας πεισμώνεις και θες να δώσεις ό,τι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας - το οποίο ήταν κάτι που μας είχε πει ο προπονητής μας από πριν- αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Δώσαμε χώρο και θέλαμε να βγούμε στις κόντρες. Το πέναλτι ήταν καθαρό και η πάσα ήταν τέλεια. Το γκολ θέλει τύχη, βέβαια μετράει και η ικανότητα».
- Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εμείς θα πάμε στην Τούμπα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και ελπίζουμε να περάσει ο καλύτερος».
- Για πρωτάθλημα: «Αρχικά, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, βέβαια τώρα θα πάμε στην Τούμπα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την αρχή οι στόχοι της ομάδας είναι να μπούμε στα πλεί οφ. Ύστερα από αυτή τη νίκη έχουμε καλύτερη ψυχολογία και θέλουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και να ανεβούμε θέσεις. Έχουμε ποιότητα και παίκτες για να το κάνουμε αυτό».
- Για τους προσωπικούς του στόχους: «Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, θα δούμε τι είναι καλύτερο για μένα. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Καλλιθέα, θα δουλέψω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα