Μαρσέιγ για Τζιμπούρ

08:51 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η φετινή σεζόν για την Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε με 24 εκατομμύρια ευρώ παθητικό και 40 εκατομμύρια ευρώ ζημιά και έτσι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η διοίκηση θα στραφεί σε πιο φθηνές λύσεις παικτών όπως αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αλγερινού φορ.
Τον Τζιμπούρ

είχε παρακολουθήσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο ο σκάουτερ της γαλλικής ομάδας, Ζαν Φιλίπ Ντιράν και μετά το τέλος του αγώνα είχε ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή πως η Μαρσέιγ θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά της Μαρσέιγ δεν θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ με τον Ντιράν να επιβεβαιώνει τις προθέσεις της ομάδας με δηλώσεις του στην "Sportday": "Είναι αλήθεια ότι ο Τζιμπούρ είναι πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2013 με την πειραϊκή ομάδα να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα