Μαρσέλο: Ιστορία της Ρεάλ ο Ρονάλντο

07:56 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εφετινές επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, 35 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχουν εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μαρσέλο να υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει γίνει πλέον μέρος της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ τόνισε: "Ο Κριστιάνο έχει γίνει ιστορία

στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει πετύχει ήδη 35 γκολ στην ισπανική λίγκα φέτος και απομένουν εννιά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ελπίζω να πετύχει ακόμα περισσότερα και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας".

Όπου στόχος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στο +6 από την Μπαρτσελόνα και τον Μαρσέλο να δηλώνει ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Οσασούνα: "Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην Παμπλόνα. Σεβόμαστε την Οσασούνα αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι όμως αρκετά δύσκολο γιατί μιλάμε για ένα δύσκολο στάδιο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε όλοι να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και έχουμε δουλειά να κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα