Μαρτίνο: Ευχαριστώ τον Μέσι που είμαι στην Μπάρτσα

08:17 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χεράρδο Μαρτίνο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Αργεντινή και μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσληψη του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό τεχνικό να θέλει να ευχαριστήσει τον Λιονέλ Μέσι και τον πατέρα του καθώς, όπως είπε, έβαλαν το... χεράκι τους για να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας.
Σε δηλώσεις του ο Μαρτίνο τόνισε: "Για την καριέρα μου ως προπονητής, με τους παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα και τον Λίο εδώ, είναι αυτό ακριβώς που θέλει κάθε προπονητής. Όσοι είναι απ' έξω πιστεύουν πως δεν υπάρχει

κάτι να πεις στον Μέσι για να τον κάνεις καλύτερο. Αλλά όταν γίνεσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα και μπορείς να κοουτσάρεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, πιστεύω πως μπορείς να βρεις τρόπους να τον υποστηρίξεις και να τον βοηθήσεις να παραμείνει ο σπουδαίος παίκτης που είναι.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πώς με διάλεξαν. Αλλά δεν έχω αμφιβολίες πως ο Λιονέλ και ο πατέρας του επηρέασαν και έδωσαν την άποψη τους στην ομάδα. Πόσο πολύ επηρέασαν δεν το ξέρω αλλά θέλω απλά να τους ευχαριστήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα