«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

22:27 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πλασματικό χαρακτήρισε το σκορ του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σταύρος Τσουκαλάς. «Το σκορ είναι πλασματικό, πρώτον. Δεύτερον η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ειδικά πολλές φορές λάθη και προσπαθούσαμε από αντεπιθέσεις να βγούμε μπροστά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις αλλά δεν είχαμε τις σωστές επιλογές και βγαίναμε από αντεπιθέσεις 4 με 3, 4 με 2, δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγώνα, πιέσαμε πολύ, χάσαμε ευκαιρίες, και νομίζω

ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι δυνατή ομάδα. Το ξέρουμε, είναι και η βαθμολογική του θέση. Εμείς πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και την νίκη και το δείξαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερη μπάλα από τον Αστέρα Τρίπολης, απλά όπως είπα και πριν μας αδικεί το αποτέλεσμα. Χάσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, ώστε στον επόμενο αγώνα, να πάρουμε την νίκη».

Αναφορικά με το δεύτερο τέρμα του Αστέρα, σχολίασε: «Τα γκολ μπαίνουν σε οποιοδήποτε λεπτό. Το δεχθήκαμε προς το τέλος νομίζω γιατί μπορεί να επηρεάζει. Ίσα-ίσα, μας επηρέασε θετικά γιατί στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι μπήκαμε με αποφασιστικότητα να γυρίσουμε το ματς, δεν το καταφέραμε και θα παλέψουμε. Στο επόμενο παιχνίδι θα πάρουμε την νίκη οπωσδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα