Μας έκαναν να μελαγχολήσουμε… (VIDEO)

20:53 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Καλός και άγιος ο Κριστιάνο, αξιόλογοι και οι σημερινοί παίκτες της Γιουβέντους, αλλά Ρεδόνδο, Νέντνβεντ και Ζιντάν δεν είναι...

Μελαγχολία μας έπιασε βλέποντας στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τους σταρ του παρελθόντος. Ο Άντζελο Περούτσι με μπυροκοιλιά, ο Μορένο Τοριτσέλι με άσπρη χαίτη, ο Ρομπέρτο Κάρλος με ακόμη πιο χοντρές γάμπες, αλλά και οι Ζιντάν, Νέντβεντ, Ιέρο, Ρεδόνδο και Ντάβιντς που μοιάζει να μην πέρασε μέρα από πάνω τους.

Απίστευτος ο Γάλλος που με το ίδιο αρχοντικό στυλ

έδειξε πως οι τεράστιοι παίκτες δεν ξεχνούν ποτέ το τόπι.

Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 5ο μόλις λεπτό ο Λουίς Φίγκο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 2ο λεπτό της επανάληψης ο Ζιντάν με μία μαγική μπαλιά έβγαλε τον Φίγκο μόνο του με τον Περούτσι, ο Πορτογάλος προσπάθησε να τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ιταλό, που με τα ακροδάχτυλα κι ενώ είχε πέσει, έδιωξε σε κόρνερ. Στο 10ο λεπτό του 2ου μέρους, ο Ντάβιντς έκανε το σουτ, ο Ίλγκνερ βρήκε την μπάλα που χτύπησε και στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Μπιριντέλι έφυγε ελάχιστα άουτ. τελικά στο 22ο λεπτό της επανάληψης ο Νέντβεντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μοντέρο προ κενής εστίας έφερε στα ίσα το παιχνίδι.

Η Ρεάλ χρειάστηκε 4 λεπτά για να ξαναβρεθεί μπροστά στο σκορ, καθώς ο Ιέρο έδωσε στον Ιβάν Πέρες κι εκείνος από πολύ κοντά πλάσαρε στην κενή εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο «Ζιζού» παραλίγο να πετύχει ένα γκολ ίδιο με εκείνο κόντρα στη Λεβερκούζεν το 2002, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο 35' ο Περούτσι είπε όχι σε σουτ του Μπουτραγκένιο. Δοκάρι είχε ο «γύπας» με κεφαλιά λίγο πριν από το τέλος του φιλικού.

Αποθέωση για Κάρλος, Ζιντάν και Ρεδόνδο τη στιγμή που βγήκαν ως αλλαγή. Mάλιστα ο Ζιντάν έπαιξε για λίγο και με τη φανέλα της Γιούβε, τν οποία φόρεσε μετά από 13 χρόνια...

Για τη Ρεάλ αγωνίστηκαν οι Μπούγιο, Ίλγκνερ, Κοντρέαρα, Τσέντο, Ρόχας, Ρομπέρτο Κάρλος, Γκορντίγιο, Ιέρο, Παβόν, Σαμπίδο, Καναβάρ, Ζιντάν, Ελγκέρα, Ρεδόνδο, Ιβάν Πέρες, Μπουτραγκένιο, Αλφόνσο, Ντάνι, Μοριέντες, Φίγκο, Ζιντάν, Αμαβίσκα, Καρεμπέ, Βελάσκο, Σανθ, Σαντιγιάνα,

Στην αντίπερα όχθη για τη Γιούβε έπαιξαν οι: Τακόνι, Περούτσι, Φεράρα, Μπιριντέλι, Μοντέρο, Τοριτσέλι, Μίρκοβιτς, Καναβάρο, Τούντορ, Ντάβιντς, Σόουζα, Νέντβεντ, Ραβανέλι, Γιούγκοβιτς, Τζιανικέντα, Πορίνι, Σαλιχάμιντζιτς, Μάουρο, Αμορούζο, Παντοβάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα