Μασάντο: «Μπορεί να παίξει στη Μπενφίκα ο Φέισα»

16:19 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις στον πορτογαλικό Τύπο έκανε την Τετάρτη ο Πάουλο Μασάντο για τον Λιούμπομιρ Φέισα, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «ιδανικό» για τους «αετούς» τον νυν συμπαίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Μασάντο δήλωσε ευχαριστημένος στον Πειραιά

αλλά πρόσθεσε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις.

«Ο Φέισα δεν είναι Μάτιτς, αλλά είναι καλός παίκτης. Παίζει απλά και όχι περίπλοκα, αλλά μην του ζητήσετε να κάνει τρίπλα. Κόβει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων, έχει καλή πάσα, είναι δυνατός σωματικά και μπορεί να παίξει εύκολα στη Μπενφίκα. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλός επαγγελματίας, που δεν λέει πολλά λόγια στα αποδυτήρια, αλλά προτιμά να είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο και να δουλεύει», είπε ο Μασάντο για τον Φέισα, ενώ για το δικό του μέλλον πρόσθεσε:

«Στόχος μου είναι να παίξω όσο περισσότερο μπορώ φέτος για να προσπαθήσω να είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ. Έκανα καλή προετοιμασία και τα πράγματα πάνε καλά. Νιώθω καλά εδώ, είναι μία χώρα που με έχει υποδεχτεί καλά και παίζω για να κερδίσω τίτλους. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποια πρόταση, αλλά είμαι εδώ και περιμένω».

Keywords
Τυχαία Θέματα