Ματαάρι: Λίγες και καλές μεταγραφές

08:13 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή μεταγραφική περίοδο, η Νάπολι δεν θα προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό μεταγραφών καθώς ο Βάλτερ Ματσάρι ξεκαθάρισε πως θα γίνουν λίγες και καλές μεταγραφές και εστίασε στην απόκτηση παικτών που μπορούν να δώσουν παραπάνω ποιότητα στην Κυπελλούχο Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές προσθήκες στο ρόστερ μας. Πρέπει να κάνουμε λίγες αλλά καλές. Να πάρουμε παίκτες οι οποίοι θα έχουν ποιότητα και θα προσφέρουν στην ομάδα. Έχω πει τις εισηγήσεις μου στην διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει από εδώ

και πέρα".
Για το αγωνιστικό στυλ της Νάπολι την νέα σεζόν, ο Ματσάρι δήλωσε: "Δοκιμάζουμε στις προπονήσεις ένα καινούριο σύστημα το 3-5-1-1, το οποίο μοιάζει με αυτό που έπαιζε στο προηγούμενο πρωτάθλημα η Γιουβέντους και θέλουμε να δούμε πώς μπορεί να λειτουργήσει. Οι φίλαθλοι μας έχουν συνηθίσει να βλέπουν κάθε χρόνο κάτι καλύτερο και κάτι διαφορετικό από εμάς. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και την εφετινή σεζόν, ώστε να πετύχουμε και να έχουμε νέες επιτυχίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα