Μάθημα πορνογραφίας στο Πανεπιστήμιο!

13:02 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα πραγματικά ξεχωριστό μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Πασαντίνο με τίτλο «Πλοήγηση στην Πορνογραφία»!

Ο καθηγητής που διδάσκει το μάθημα, ο Hugo Schwyzer αναφέρει ότι έτσι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν τη βιομηχανία ενηλίκων σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.

«Το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο. Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα», τόνισε.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι στο μάθημα δεν θα προβάλλονται ροζ ταινίες καθώς αυτό θα αποτελεί εργασία για το σπίτι των φοιτητών!

Ωστόσο, συχνά στο μάθημα καλεί κάποιον πορνοστάρ, για να τους μιλήσει. Μια από αυτούς ήταν η Τζέσικα Ντρέικ, μια πολύ γνωστή πρώην πορνοστάρ που έχει πρωταγωνιστήσει σε «ταινίες-σταθμούς» του είδους, όπως η «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων: XXX παρωδία» και «Οι άνδρες με τα μαύρα: H Hardcore παρωδία».

Η Ντρέικ, που όπως είπε σπούδαζε κι η ίδια ψυχολογία παλιότερα, μίλησε σε μια τάξη 40 φοιτητών για το πως στα 25 της άφησε τις σπουδές και από τα στριπ κλάμπ του Τέξας μπήκε στη βιομηχανία του πορνό.

Η Τζέσικα Ντρέικ δήλωσε ότι όλο και πιο νέα παιδιά παρακολουθούν πορνό.

«Μέσω των Smartphones έχουν τη δυνατότητα να δουν ερωτικές ταινίες ακόμα και σε απευθείας σύνδεση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντρέικ μιλώντας στους φοιτητές προσπάθησε να καταρρίψει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών.

«Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το πορνό. Πολλοί νομίζουν πως εμφανιζόμαστε στη σκηνή και κάνουμε σεξ με οποιονδήποτε. Όμως, δεν είναι έτσι. Το κάνω μόνο με ανθρώπους που νιώθω ότι υπάρχει χημεία», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα