Ματς χωρίς επιστροφή για μία ολόκληρη ιστορία...

09:47 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "επιστράτευση για τον τελικό", κάνει λόγο η εφημερίδα για το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τη Βέροια: "Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ! Περισσότερους από 15.000 οπαδούς περιμένουν στο ΟΑΚΑ". Για τα διοικητικά από την άλλη η εφημερίδα τονίζει: "Για την ΑΕΚ η αποψινή μέρα είναι αφιερωμένη στην αναμέτρηση με τη Βέροια και

την αναγκαιότητα της νίκης. Από αύριο, όμως, επιστρέφει -ανεξαρτητως αποτελέσματος- στην πεζή και σκληρή πραγματικότητα.

Στο «βουνό» από οικονομικά προβλήματα, στην αφόρητη πίεση που ασκείται για την εταιρεία, στην αναζήτηση βιώσιμης λύσης. Μετά την άκαρπη και αρκούντως περίεργη τηλεφωνική επαφή του Παππά με τον Μελισσανίδη που δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα (δεν θα μπορούσε άλλωστε), όλοι πλέον στρέφονται εκ νέου στον Βιντιάδη.

Αν και τις προηγούμενες μέρες η πλευρά Βιντιάδη ισχυριζόταν πως θα είναι έτοιμος μέχρι και χθες, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πλέον, το νέο όριο που δίδεται από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή αφορά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Πως τότε θα είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ανακοινώσεις και να αποκαλύψει τους άγνωστους χρηματοδότες που θα συνδράμουν στην προσπάθειά του και να «ανάψει» το πράσινο φως για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ.

Με δεδομένο πως ανάλογες προθεσμίες έχει δώσει ουκ ολίγες φορές αυτό το διάστημα, το μόνο που μπορεί να δώσει αξιοπιστία είναι να δείξει έστω και στο παρά ένα ότι μπορεί να κάνει πράξεις τις υποσχέσεις του.

Η πιθανή ετοιμότητα του Βιντιάδη ενδέχεται να ανοίξει το έδαφος για τη συνάντηση των μετόχων με τον Μελισσανίδη. Βέβαια, ο χρόνος πλέον πιέζει αφόρητα, καθώς η διακοπείσα γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και μετά το εορταστικό τριήμερο μεσολαβεί μόνο ένα... τριήμερο.

Το δεδομένο είναι πως αν πάρει ξανά ο Παππάς τον Μελισσανίδη, θα συμβεί μόνον εφόσον έχει να του πει κάτι συγκεκριμένο, εάν έχει να πει κάτι για τον ίδιο και τον Νοτιά ή να μεταφέρει κάτι ξεκάθαρο από την πλευρά του Βιντιάδη".

SPORTDAY

Για ένα παιχνίδι "χωρίς... επιστροφή", κάνει αναφορά η SD για το αποψινό της ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια: "Επανέρχεται το 4-4-2 με ρόμβο για το οριακό ματς με τη Βέροια. Όλοι στη διάθεση του Λίνεν", γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"89 χρόνια ιστορίας σε 90 λεπτά!", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η ΩΡΑ και εξηγεί: "Εκεί που την κατάντησαν η ΑΕΚ αναγκάζεται σήμερα να παίξει την... ιστορία της κόντρα στη Βέροια. Δεν είναι υπερβολή. Δεν έχει... αύριο το αποψινό ματς. Κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην έχει αντιληφθεί τι διακυβεύεται σήμερα".

LIVE SPORT

Για το αποψινό ματς γράφει και η LIVE SPORT: "Τελικός για την ΑΕΚ με Βέροια και όλα για όλα στην Ένωση. Επιστρέφουν τέσσερις παίκτες και ο ρόμβος στο κέντρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα